2020-09-11 18:11:20

Organizacija nastave

Poštovani roditelji, dragi učenici,

drugi tjedan nastave u novoj školskoj godini nastavljamo u A smjeni, a nadalje će se smjene izmjenjivati.

Učenici 1. – 4. razreda dolaze u školu prijepodne, a učenici 5. - 8. razreda poslijepodne prema sljedećem rasporedu:

  • 3. i 4. razredi u 7. 25 h
  • 1. i 2. razredi u 7.35 h
  • 5. i 6. razredi u 13.40 h
  • 7. i 8. razredi u 13.50 h.

Molimo sve učenike da se pridržavaju vremena i protokola dolaska u školu, kao i svih epidemioloških mjera.

Protokol i vrijeme dolaska učenika u školuRaspored sati i Red vožnje za učenike putnike za A smjenu pogledajte pod opširnije.

 

Organizacija rada i boravak u školi odvija se se uz poštivanje epidemioloških mjera koje je propisao HZJZ u Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 vezano za rad predškolskih ustanova, osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2020./2021. i Ministarstvo znanosti i obrazovanja u Modelima i preporukama za provedbu nastave u 2020./2021. šk. godini.

Molimo sve roditelje i učenike da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera:

dolaze u školu isključivo ako su zdravi – obavezno izmjeriti tjelesnu temperaturu prije dolaska; u slučaju povišene temperaturekašlja, poteškoća u disanju, poremećaja osjeta njuha i okusa, izrečenu mjeru samoizolacije ili saznanja da ste zaraženi s COVID-19 ili da ste bili u kontaktu sa zaraženim, ne dolazite u školu! obavezno je nošenje maske na licu za učenike u školskom kombiju, a za učenike predmetne nastave i u prostoru škole, obavezno je održavanje razmaka od drugih osoba 1,5-2 m, obavezno je redovito pranje ruku, roditelji ne ulaze u prostor škole i ne zadržavaju se u školskom dvorištu.​

 


Osnovna škola Zlatar Bistrica