2020-08-31 19:34:21

OBAVIJEST ZA RODITELJE - 1. roditeljski sastanci

Poštovani roditelji,

pozivamo vas na roditeljske sastanke uoči početka nove školske godine koji će se održati tijekom tjedna u školskome dvorištu, a na kojima ćete biti upoznati s organizacijom rada škole i nastave s obzirom na trenutačne okolnosti i mjere opreza. O danu i terminu održavanja roditeljskih sastanka za roditelje učenika 2. – 8. razreda obavijestit će vas razrednici.   

Za roditelje učenika 1. razreda roditeljski sastanci će se održati u četvrtak 3. rujna 2020. g. s početkom u 17.00 i 18.15 sati prema rasporedu. Raspored dolazaka roditelja na sastanak te Popis pribora i materijala potrebnih djetetu za početak školske godine pogledajte u nastavku pod opširnije.

Molimo sve roditelje da se strogo pridržavaju svih epidemioloških mjera:

  • na roditeljski sastanak dolazi samo 1 roditelj bez djeteta,
  • na roditeljski sastanak dolazite isključivo ako ste zdravi - izmjerite tjelesnu temperaturu prije dolaska; ukoliko imate povišenu temperaturu, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa, izrečenu mjeru samoizolacije ili saznanja da ste zaraženi s COVID-19 ili da ste bili u kontaktu sa zaraženim, ne dolazite na roditeljski sastanak!
  • obavezno je nošenje maske na licu,
  • obavezno je održavanje razmaka od drugih osoba 1,5-2 m,
  • u slučaju lošijeg vremena i održavanja sastanka u holu škole obavezna je dezinfekcija obuće i ruku na ulazu (prije ulaska u prostor škole).

Osnovna škola Zlatar Bistrica