preskoči na sadržaj

Osnovna škola Zlatar Bistrica

Login
Tražilica
E-dnevnik

Nastava na daljinu

       

     Virtualni razredi

    5.a     6.a   7.a   8.a

    5.b     6.b   7.b  8.b

      Virtualna zbornica

    Virtualna školska knjižnic

Školsko zvono
Priloženi dokumenti:
RASPORED ZVONA.pdf

Zaštita privatnosti

Priloženi dokumenti:
Politika privatnosti .pdf

Godišnji plan i program
Školski kurikulum
Pogledajmo...

       

Uključenost u projekte:

"ZALOGAJČEK"

"ŠKOLSKA SHEMA"

   

"POTICANJE DAROVITOSTI"

 

 

"MOJ POMOĆNIK I JA"   

"BALTAZAR" 

"HRABRI ČUVARI na djelu"

"TRENING ŽIVOTNIH VJEŠTINA"

  

"ZDRAV ZA PET"

Korisne poveznice: 

Erasmus+

  

Vijesti
ERASMUS+ PROJEKTI 2021.
Snježana Kovačević / datum: 4. 5. 2021. 09:26

 OŠ Zlatar Bistrica uključena je u tri Erasmus+ projekta:

Learning Outside-Vivid Exploration- učenje na otvorenom

School Permaculture Garden- školski permakulturni vrt

Responsible Digital Natives- odgovorno korištenje digitalne tehnologije

Tijekom projekata učenici surađuju s partnerima iz Malte, Sjeverne Makedonije, Islanda, Španjolske, Portugala, Finske, Slovačke, Češke, Turske, Poljske, Litve i Latvije.

Projekt se provodi na platformi eTwinning pa se tijek odvijanja projektnih aktivnosti i rezultati istih mogu pogledati na poveznici https://live.etwinning.net.

Također, vijesti o Erasmus+ projektima možete redovito pratiti na naslovnoj stranici mrežne stranice OŠ Zlatar Bistrica. 


[OPŠIRNIJE]ANKETA O PERMAKULTURI ZA UČENIKE OŠ ZLATAR BISTRICA
Snježana Kovačević / datum: 2. 3. 2020. 14:22

https://forms.gle/buCCas2SSvaFmhd18

 


[OPŠIRNIJE]Sample activities- priprema za sat na otvorenom, Erasmus+ projekt LO-VE
Snježana Kovačević / datum: 27. 1. 2020. 11:27

Na poveznici https://docs.google.com/document/d/1yLumLiBRhmwyCdeAb-NtdqINb2KrtKtoriUXK-BYLkI/edit nalazi se obrazac za pripremu nastavnog sata za održavanje na otvorenom. 


[OPŠIRNIJE]
[OPŠIRNIJE]Erasmus+ LO-VE - predstavljanje božićnih običaja zemalja partnera
Snježana Kovačević / datum: 20. 12. 2019. 15:12

Učenici polaznici Projektne skupine sudjelovali su na božićnoj priredbi u četvrtak 19.12.2019. u Domu kulture u Zlatar Bistrici. Predstavili su božićne običaje zemalja partnera s kojima provodimo Erasmus+ projekte LO-VE i SPG5.

 


[OPŠIRNIJE]School Permaculture Garden - mobilnost na Maltu i edukacija o permakulturi
Snježana Kovačević / datum: 18. 12. 2019. 14:14

Poveznica: 

http://www.os-zlatar-bistrica.skole.hr/?news_hk=1&news_id=1346&mshow=878#mod_news

 


[OPŠIRNIJE]SPG5, anketa za učenike
Snježana Kovačević / datum: 12. 12. 2019. 12:14

https://forms.gle/VniR5vPA3tzj4hxb7

 

 

 

 


[OPŠIRNIJE]Projekt LO-VE,anketa za učitelje
Snježana Kovačević / datum: 12. 12. 2019. 12:13

https://forms.gle/z6WQeyDqyYEk125X9


[OPŠIRNIJE]Osnovna škola Zlatar Bistrica partner u dva Erasmus+ KA2 projekta
Snježana Kovačević / datum: 3. 12. 2019. 10:04

Osnovna škola Zlatar Bistrica u školskoj godini 2019./2020. započet će s provođenjem dvaju Erasmus+ projekata- Ključna aktivnost 2 (KA2) Strateška partnerstva. Projekte smo kao škola partner prijavili u ožujku ove godine, a odobreni su u agencijama za programe EU u Španjolskoj i Malti, zemljama koje će biti koordinatorice tih europskih projekata. Riječ je o projektima Learning Outdoors-Vivid Exploration i School Permaculture Garden koji su rezultat europskih mobilnosti i seminara na kojima su sudjelovali članovi eTwinning tima naše škole. 

 

Koordinator projekta Learning Outdoors-Vivid Exploration je Španjolska, a uz našu školu partneri su osnovne škole iz Finske, Češke, Slovačke i Portugala. Tema projekta je iskustveno i zorno učenje s nagalskom na istraživačko učenje izvan učionice i terenska nastava za što smo osmislili brojne aktivnosti koje će se provoditi u spomenutim zemljama partnerima. Osnovna škola s Malte koordinator je projekta School Permaculture Garden, a ostali partneri su škole iz Italije, Makedonije i Islanda. Učenici će tijekom projekta učiti o zdravim životnim stilovima, razvijati ekološku svijest, učiti o zdravoj prehrani te sudjelovati u aktivnostima vezanima uz rad u školskom vrtu. Oba projekta traju dvije godine pa se veselimo suradnji s europskim školama partnerima i stjecanju novih iskustava i znanja kako za učenike tako i za učitelje koji će u njima sudjelovati.


[OPŠIRNIJE]Erasmus je naš prozor u svijet
Snježana Kovačević / datum: 3. 12. 2019. 10:06

Učenici polaznici Projektne skupine sudjelovali su prošlog tjedna na kreativnoj radionici kako bi uredili Erasmus+ kutak u našoj školi. Osnovna škola Zlatar Bistrica ove je godine partner u Erasmus+ projektima Learning Outside-Vivid Exploration i School Permaculture Garden pa smo, u skladu s dogovorenim aktivnostima, uredili pano koji će nam poslužiti za predstavljanje naše škole partnerima, za upoznavanje zemalja s kojima surađujemo, na njega ćemo stavljati važne obavijesti o aktivnostima i mobilnostima te drugim projektnim aktivnostima.

 


[OPŠIRNIJE]Učiteljice iz OŠ Zlatar Bistrica na Erasmus+ mobilnosti u Španjolskoj
Snježana Kovačević / datum: 3. 12. 2019. 10:05

Osnovna škola Zlatar Bistrica od ove je školske godine partner u Erasmus+ KA229 projektu Learning Outside-Vivid Exploration LO-VE u kojem su nam partneri osnovne škole iz Španjolske, Portugala, Češke, Finske i Slovačke. Tema projekta je učenje izvan učionice te projektno i istraživačko učenje, a u sklopu projekta dogovorene su brojne aktivnosti te mobilnosti za učitelje, koordinatore projekta i učenike. 

Prva mobilnost za učitelje održana je u Malagi u Španjolskoj u školi CEIP Rectora Adelaide de la Calle od 9. do 14. studenoga 2019. godine na kojoj su sudjelovale koordinatorice iz naše škole Andreja Jertec, učiteljica razredne nastave i Snježana Kovačević, stručna suradnica knjižničarka. Učitelji iz škola partnera na radnim su sastancima predstavili svoje škole, planirali daljnje projektne aktivnosti, educirali se o PBL-Project Based Learning metodi i Cooperative Learning metodi, imali su priliku opažati nastavu te sudjelovati u radionicama upotrebe digitalnih alata i u eTwinning radionici koju su održale koordinatorice iz OŠ Zlatar Bistrica.  Sljedeća planirana mobilnost u sklopu projekta je mobilnost učitelja i učenika siječnju 2020. godine u Finsku. 

 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju